Keitä me olemme?

Me olemme yrittäjiä, intohimoisia hiihtopummeja, laskettelun ja lautailun erikoisosaajia, jotka kokemuksensa avulla uskovat pystyvänsä tarjoamaan juuri sinulle sen oikean suksen, monon tai vaikkapa telemark-paketin.

Ensin meitä oli yksi ja liikkeen pääpaino oli huolloissa. Nyt meitä on enemmän ja vaikka huolto on edelleen suuressa kunniassa liikkeessämme, olemme nostaneet myös tuotteiden tarjonnan erikoisliikettä vastaavalle tasolle.

Mankkaan suksihuolto on ja pysyy, mutta vastataksemme muuttuvan maailman tarpeisiin koimme tarpeelliseksi nostaa verkkokauppamme samalla tasolle kuin kivijalkaliikkeemme. Samalla uusi nimi tuntui paitsi tarpeelliselta niin myös selkeältä viestiltä siitä, että emme ole vain suksihuolto vaan kokonaisvaltainen lumiliikuntaan keskittyvä erikoisliike. Liike, missä asiakasta palvellaan ja missä asiantuntemus kohtaa monipuolisuuden ja avarakatseisuuden. Mielummin talli kuin halli.

On kyse sitten ensikäännöksiään pusertavasta pikkutytöstä tai tupla-korkkeja vetävästä lökäpöksystä, takamaastossa viihtyvästä lumilautailijasta tai keppejä taklaavasta lukioikäisestä niin meiltä löytyy heille välineet sekä henkilö joka osaa parhaiten auttaa juuri heidän lajiinsa liittyvissä kysymyksissä. Ja mikäli uudelle kalustolle ei ole tarvetta niin uudistetun huoltokalustomme avulla pistämme sitten ainakin välineet kuin välineet tikkiin.

Toivomme, että verkkokauppamme tarjoaa sinulle sen saman kokemuksen kuin jos kävisit meillä Sinikalliontie 4.ssä. Ja jos mietit mitä se tarkoittaa niin tule käymään. Emme aja sinua verkkoon vaan tarjoamme sen vaihtoehtona. Aina kun ei voi tulla paikalle.

Lunta päin!