Völkl Revolt Jr 2022 + 7.0 Side

Völkl Revot Jr on junioreiden laadukas puuytimellä varustettu twintip suksi. Revolt Jr on monipuolinen parkkisuksi rinteeseen, metsäreiteille ja parkkiin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_957358 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Revot Jr on junioreiden laadukas puuytimellä varustettu twintip suksi. Revolt Jr on monipuolinen parkkisuksi rinteeseen, metsäreiteille ja parkkiin. Puuydin takaa kestävyyden ja vakauden kovassakin laskussa. Loiva kärki- ja kanta rockeri helpottaa käännökseen lähtemistä ja tekee suksesta helpommin hallittavan.

  • Sisältää siteet Marker 7.0 Vmotion (Kiskositeet mitkä säätyvät helposti seuraavan isomman monon mukaan, ilman työkaluja)

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa.

Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.

Lisätiedot

Pituus

118 cm, 128 cm, 138 cm, 148 cm