Völkl M5 Mantra 2021

Völkl M5 Mantra on uudistettu versio Völklin myydyimmästä suksesta, joka mullisti Allmountain-segmentin. Uudistettua mallia pidetään yhtenä maailman parhaana all-mountain suksena.
Suurin uudistus suksessa on Titanal Frame – rakenne, joka pudottaa suksen painoa, mutta ei heikennä yhtään suksen ominaisuuksia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_843685 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl M5 Mantra on uudistettu versio Völklin myydyimmästä suksesta, joka mullisti Allmountain-segmentin. Uudistettua mallia pidetään yhtenä maailman parhaana all-mountain suksena.
Suurin uudistus suksessa on Titanal Frame – rakenne, joka pudottaa suksen painoa, mutta ei heikennä yhtään suksen ominaisuuksia. Kovassa vauhdissa Mantra M5 on edelleen vauhtia kestävä kone joka ei jätä ketään kylmäksi!
Suksi on 96 mm leveä jalan alla ja siinä on ensimmäistä kertaa Tip & tail-rocker kärjessä ja kannassa sekä camber-profiili suksen keskellä. Tämä edesauttaa siinä, että sukset ominaisuudet tulevat esille myös hiljaisessa vauhdissa.

Völkl M5 Mantra kykenee siirtymään saumattomasti täysin leikkaavasta käännöksestä täysin luisuvaan käännökseen ja eroaa täten monista kilpailijoistaan.

  • Tip & Tail-rocker
  • Camber-profiili
  • Titanal Frame
  • Ydin: poppeli + kirja, lasikuitu, titaani ja hiilikuitu.
  • Paino: 2060 grammaa per suksi

Lisätiedot

Malli

Völkl M5 Mantra 2021 – 170 cm, Völkl M5 Mantra 2021 – 177 cm, Völkl M5 Mantra 2021 – 184 cm, Völkl M5 Mantra 2021 – 191 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.