Völkl Blaze 106 2021

Völkl Blaze 106 sukset ovat suunniteltu vapaalaskijoille ketkä haluavat erittäin vakaan, kantavan mutta myös kevyen suksen monipuoliseen vapaalaskuun.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_959738 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Völkl Blaze 106 sukset ovat suunniteltu vapaalaskijoille ketkä haluavat erittäin vakaan, kantavan mutta myös kevyen suksen monipuoliseen vapaalaskuun. Pitkät rokkerit tailissä sekä kärjessä, triple radius leikkaus sekä erittäin kevyt paino leveyteensä nähden mahdollistaa erittäin vauhdikkaan ja tarkan laskemisen olosuhteista riippumatta. Jalkojen alta löytyy Titanal Power Platet mitkä antaa suksille todella hyvän vaukauden, jotta jyrkimmätkin laskut onnistuisi mukavasti. Kolmisäteisen leikkauksen myötä suksi puree kovassa vauhdissa ja pitkissä käännöksissä hyvin niin kovaan kuin pehmeeseen lumeen mutta toimii myös hitaissa vauhdeissa yllättävän ketterästi.

Blaze 106 on kaiken kaikkiaan erittäin monipuolinen ja ketterä vapaalaskusuksi joka soveltuu käytettäväksi niin perinteisillä kuin randositeillä.

  • Paino: 1772/suksi (186cm)
  • Tip & Tail Rocker
  • 3D Radius Sidecut
  • Titanal Power Plate
  • Pohjamateriaali: P-Tex 2100

Lisätiedot

Malli

Völkl Blaze 106 2021 – 179 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.