Pusu Abisko

1250,00 

Pusu Abisko sukset ovat jäätävän monipuoliset sukset, mitkä toimivat loistavina leveinä yleissuksina. Suksen nimi viittaa siihen, että suksi suoriutuu jopa Abiskon kaltaisissa vaihtelevissa olosuhteissa mallikkaasti. Suksien kärjistä löytyy runsaat rokkerit mitkä kelluttavat laskijaa mukavasti puuterissa.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_6922 Osastot: , ,

Kuvaus

Pusu Abisko sukset ovat jäätävän monipuoliset sukset, mitkä toimivat loistavina leveinä yleissuksina. Suksen nimi viittaa siihen, että suksi suoriutuu jopa Abiskon kaltaisissa vaihtelevissa olosuhteissa mallikkaasti. Suksien kärjistä löytyy runsaat rokkerit mitkä kelluttavat laskijaa mukavasti puuterissa. Kannat ovat jätetty/tehty normaalilla jalkavuudella, mikä antaa suksille hyvän suuntavakauden varsinkin kovalla alustalla.

Abisko suksi on saanut runsaasti kehuja monipuolisilta rinnelaskijoilta, telemark-laskijoilta ja tietysti vapaalaskijoilta.

Toimitusaika

6-8 viikkoa. Sukset valmistetaan tilauksesta.

Laserpoltto

Suksien hintaan sisältyy oma laserpoltto (arvo 99€). Sama poltto molempiin suksiin. Mikäli haluat laserpolton suksiin, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin sähköpostilla.

Ominaisuudet
  • Paino: 1600g /suksi @177cm
  • Laminaatit: Hiili- ja lasikuitu
  • Pohja: Sintrattu IsoSpeed 7200
  • Pinta: Mattalakattu Oliivisaarni
  • Ydin: 100% Suomalainen koivu ja haapa

Brand

Pusu

Pusu Skis

Pusu (Puuppolan Suksi Oy) on vuonna 2016 perustettu Suomalainen yritys, mistä nykyään pusketaan ulos yhtiä hienoimpia ja laadukkaimpia laskettelusuksia markkinoille. Pusu-jätkien into syttyi vuonna 2009, kun parkista alettiin siirtymään offareille ja välineiden ominaisuudet alkoivat kiinnostamaan enemmän. Samana vuonna he valmistivat ensimmäiset omat sukset, joita pääsivät kokeilemaan Riihivuoren lähirinteillä. Kärsivällisyydellä ja kovalla tekemisellä kokemusta karttui runsaasti seuraavien vuosien aikana. Monet muut laskijat alkoivat kyselemään persoonallisten puusuksien perään, kun näkivät miten huikeita tuotteita nämä ovat. Pusu pitää vahvasti kiinni suksien valmistamisen perusperiaatteista: “laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista syntyy tyylikkäimmät ja kestävimmät ratkaisut, niin luonnon kuin käyttäjänkin kannalta.”

Lisätiedot

Pituus

167 cm, 177 cm, 187 cm

Pituus (cm)167177187
Leveys kärki (mm)138141145
Leveys keski (mm)109109109
Leveys kanta (mm)124131135
Kääntösäde (m)17.0