Armada Reliance 102 Ti 2023

639,00  480,00 -25%

30 päivän alin hinta: 489,00 .

Armada Reliance 102 Ti ovat todella monipuoliset isompien rinteiden/offareiden jokapaikanhöylät, mitkä suoriutuvat loistavasti vaihtelevissa olosuhteissa. Nämä sukset mahdollistavat yhden suksiparin vaivattomuuden mm. alppikäytössä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP768 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Armada Reliance 102 Ti ovat todella monipuoliset isompien rinteiden/offareiden jokapaikanhöylät, mitkä suoriutuvat loistavasti vaihtelevissa olosuhteissa. Nämä sukset mahdollistavat yhden suksiparin vaivattomuuden mm. alppikäytössä. Pyydaa, kevätloskaa tai rinnetykitystä; kaikki hoituu tyylillä Reliance 102 Ti suksilla.

Suksi kätkee sisälleen titanalilla vahvistetun kevyen Caruba puuytimen. Suksi tuntuu energiseltä sekä vikkelältä jalan alla ja kääntyy juuri sinne mihin laskija haluaa. Jalan alta suksi on 1022mm leveä ja kärjestä löytyy mukavasti rockeria, mikä mahdollistaa mukavan laskemisen myös syvässä lumessa.

Malli on virallisesti naisten suksi, mutta toimii oikeassa mitassa loistavasti myös miehille.

Ominaisuudet
  • Caruba Core
  • AR50 Sidewall
  • EST All Mountain Rocker
  • Comp Series Base
  • 2.1 All Mountain Edge
  • Articulated Titanal Banding
  • Flex 7 (kärki) – 8 (keskeltä) – 5 (kanta)

Lisätiedot

Malli

172cm, 180cm

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”.Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia.
Pituus (cm)172
Leveys kärki (mm)134
Leveys keski (mm)102
Leveys kanta (mm)123
Kääntösäde (m)17.5