Marker Duke PT 12

Duke PT 12 siteet ovat kaiken kaikkeaan älyttömän suorituskykyiset randositeet niin ylä- kuin alamäkiin. Täydelliset siteet sinulle joka haluaa jämäkät randositeet joista ei ole karsittu lainkaan laskuominaisuuksia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kuvaus

Marker Duke PT 12 on saapunut vapaalaskuside-markkinoille hurjalla sisääntulolla. Innovatiivinen Duke PT 12 side näyttää ulkopuolelta hyvin samanlaiselta kuin varmaksi todettu Jester side, mutta kätkee sisälleen pakkauksen mullistavaa mekaniikkaa.

Kun lähdet pitkälle randoretkelle voit helpoin menetelmin irroittaa molemmista siteistä etukappaleet, paljastaen pinnisiteet. Etukappaleet kulkeutuu esimerkiksi repussa näppärästi vuoren huipulle asti. Näin säästät 300g molemmilta jaloilta. Päästyäsi vuoren huipulle naksautat etusiteet taas paikoilleen jolloin sinulla on varmat 12 DIN siteet valmiina vauhdikkaisiin laskuihin.

Etukappaleet saa myös lukittua asentoon, jolloin pinnisiteet ovat käytettävissä, mutta etukappaleet ovat taitettuna&lukittuna. Tästä ominaisuudesta on hyötyä lyhyemmillä randopätkillä. Siteiden jarrut saat lukittua kahdella pienellä liikkeellä. Vaivatonta!

Jarruihin on integroitu 0 sekä 10 asteen kantapään korotus.

Sole ID (korkeussäädettävän etukappaleen) myötä saat hyvin pitkälti monon kuin monon sopimaan näihin siteisiin.

Duke PT 12 siteet ovat kaiken kaikkeaan älyttömän suorituskykyiset randositeet niin ylä- kuin alamäkiin. Täydelliset siteet sinulle joka haluaa jämäkät randositeet joista ei ole karsittu lainkaan laskuominaisuuksia. PT 12 versio sopii varsin hyvin aavistuksen kevyemmille laskijoille/naisille/junioreille.

  • Paino /side: 1180g (880g etukappale poistettuna)
  • Irroitettavat etukappaleet
  • Jäänpoistoraudat etusiteiden päällä
  • DIN 4-12

Lisätiedot

Stopperin leveys

125mm, 100mm

Brand

Marker

Marker perustettiin hiihdonopettaja Hannes Markerin toimesta vuonna 1953 Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman turvallisia ja suorituskykyisiä siteitä laskijoille. Nykyisestä Marker mallistosta löydät luotettavan kumppanin freestyleen/vapaalaskuun, randoiluun tai ratalaskuun. Maailman isoin sidevalmistaja jatkaa edelleen rajojen etsimästä kehittäessään uusia innovatiivisia siteitä laskijoille. Parkki ja allmountain laskuun merkiltä löytyy siteitä kaiken kokoisille. Squire kevyemmille laskijoille, Griffon kovempaan menoon ja Jester sekä Jester Pro kovaan tykittelyyn. Vapaalaskupuolella löytyy Kingpin malli joka oli Markerin ensimmäinen hybridiside. Siteessä kärjen kiinnitys tapahtuu pinneillä, mutta takakappale kiinnitettään laskettaessa perinteisen siteen tapaan. Noustessa takaside lukitaan taaksepäin ja skinnailu voi alkaa. Tämän rinnalle on tullut hiilikuidusta valmistettu Kingpin M-Werks sekä kevyempi vaihtoehto Alpinist. Uusimpana tulokkaana tähän kategoriaan lanseerattiin Markerin Duke PT. Tässä siteessä laskuominaisuudet on todella jämäkät. Kun halutaan lähteä skinnaamaan ylämäkeen niin etukappale irroitetaan ja alta löytyy tech etuside. Etukappale reppuun ja menoksi.