Line Sir Francis Bacon 2022

Line Sir Francis Bacon on klassikon aseman saavuttanut vapaalaskusuksi. Suksi on todella monipuolinen freestyle henkinen vapaalaskusuksi joka monipuolisuudellaan tajoaa laskijalle unohtumattomat laskupäivät. Sir Francis Bacon soveltuu takamaastoissa kruisailuun sekä jibbailuun hyppyreissä sekä luonnondropeilla.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP266 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Line Sir Francis Bacon on klassikon aseman saavuttanut vapaalaskusuksi. Suksi on todella monipuolinen freestyle henkinen vapaalaskusuksi joka monipuolisuudellaan tarjoaa laskijalle unohtumattomat laskupäivät. Sir Francis Bacon soveltuu takamaastoissa kruisailuun sekä jibbailuun hyppyreissä sekä luonnondropeilla. Tämä suksi on luonut perustan sille mitä Line suksimerkkinä kokonaisuudessaan edustaa. Monelle laskijalle tämä on ehdoton ykkösuksi kun puhutaan all-montain suksesta sanan varsinaisessa tarkoituksessaan.

Ominaisuudet
  • Paino: 1850g
  • Puuydin

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.

Lisätiedot

Malli

184cm