Leki Stella S

79,00 

Leki Stella S ovat naisten tyylikkäät ja kestävät alumiiniset laskettelusauvat. Korkista valmistetut kahvat ovat ergonomiset ja auttavat pitämään kädet lämpiminä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1340 Osasto:

Kuvaus

Leki Stella S ovat naisten tyylikkäät ja kestävät alumiiniset laskettelusauvat. Korkista valmistetut kahvat ovat ergonomiset ja auttavat pitämään kädet lämpiminä. Turvallinen Trigger-S kahvajärjestelmä on helppo käyttää ja vähentää mahdollisien ranne/peukalovaurioiden riskiä.

Ominaisuudet
  • Trigger S kahvajärjestelmä
  • Korkealaatuista alumiinia
  • Paino: 207g /kpl

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.

Lisätiedot

Malli

105cm, 110cm, 115cm, 120cm