Leki Peak Vario 3D

129,00 

Leki Peak Vario 3D on hiilikuitu alaosalla ja alumiinini yläosalla varustettu teleskooppisauva. Touring käyttöön sopivat sommat sisältyy pakettiin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_326948 Osasto:

Kuvaus

Leki Peak Vario 3D on hiilikuitu alaosalla ja alumiinini yläosalla varustettu teleskooppisauva. Touring käyttöön sopivat sommat sisältyy pakettiin. Sauvan pituuden säätäminen on helppoa vaikka hanskat kädessä. Trigger 3D kahva tuo käyttömukavuutta sekä säästää peukalo- ja rannevammoilta.

  • Lekin Trigger 3D kahvajärjestelmä
  • Sisältää kahdet sommat

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.