Leki Guide 2

119,00 

Leki Guide 2 on laadukas ja kestävä alumiinista valmistettu teleskooppisauva randokäyttöön. Reiitetty Aergon Air kahva on todella ergonominen käyttä.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1336 Osasto:

Kuvaus

Leki Guide 2 on laadukas ja kestävä alumiinista valmistettu teleskooppisauva randokäyttöön. Reiitetty Aergon Air kahva on todella ergonominen käyttä. Kahvan takaosa on valmistettu kumista, mikä takaa loistavan pidon. Speed Lock 2 pitää putket jämäkästi yhdessä ja on helppo säätää, myös hanskat kädessä.

Sauvan pituutta pystyy säätämään 110- ja 150cm vvälkillä. Suurehkot puuterisommat antavat tukea syvemmässäkin lumessa.

Ominaisuudet
  • Kahva: Aergon Air
  • Putkien halkaisijat: 18- ja 16mm
  • Alumiini: HTS 6.5
  • Speed Lock 2 Plus
  • Säätövara: 110 – 150cm
  • Paino: 281g / sauva

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.