Ale!

Hestra Leather Balm Hoitovaha

13,00  9,10 

Hestra Leather Balm hoitovaha estää nahkahanskojen kuivumisen ja parantaa täten hanskojen kestävyyttä huomattavasti. Säännöllisellä käytöllä pidennät hanskojen käyttöikää, ylläpidät hanskojen notkeutta/istuvuutta ja hanskojen vedenkesto pysyy hyvällä tasolla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_242469 Osasto:

Kuvaus

Hestra Leather Balm hoitovaha estää nahkahanskojen kuivumisen ja parantaa täten hanskojen kestävyyttä huomattavasti. Säännöllisellä käytöllä pidennät hanskojen käyttöikää, ylläpidät hanskojen notkeutta/istuvuutta ja hanskojen vedenkesto pysyy hyvällä tasolla. Hestra suosittelee tämän hoitovahan käytön ainoastaan niiden hanskojen kanssa joissa on käytetty vuohennahkaa tai lehmännahkaa.

Brand

Hestra

Hestra on yksi maailman johtavista käsineiden valmistajista. Hanskoissa käytetään erittäin laadukkaita materiaaleja ja jokaiseen malliin käytetään runsaasti aikaa kehittämiseen ja testaamiseen. Hestra tekee hanskojen suunnittelun ja tuotekehityksen yhteistyössä mm. maailman huippuluokan laskettelijoiden kanssa. Yritys perustettiin jo vuonna 1936 ja toimintaa pyörittää edelleen perustajan perheen kolmas sekä neljäs sukupolvi. Kaikki suunnittelu ja kehittäminen tehdään edelleen yrityksen pääkonttorissa pienessä Hestran kylässä Ruotsissa. Kaikki hanskat valmisetaan Hestran omilla tehtailla ja yritys mm. ostaa henkilökohtaisesti kaikki materiaalit mitä hanskoihin käytetään. Tämä varmistaa korkean laadun ja ensiluokkaiset materiaalit. Vuonna 2019 yritys valmisti yli 2 miljoonaa paria käsineitä. Hestran jakelijoita ja jälleenmyyjiä löytyy yli 30 maasta.