Full Tilt B&E Pro Ltd 2021

Full Tilt B&E, Phil Casabonin and Henrik Harlautin pro malli. Tarkka, kevyt ja leveälestinen mono, jolla selvität kaikki esteet parkissa, tyylillä. Kolmiosainen rakenne antaa tasaisen jouston eteenpäin ja pitää kantapään paikallaan.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_625744 Osastot: ,

Kuvaus

Full Tilt B&E, Phil Casabonin and Henrik Harlautin pro malli. Tarkka, kevyt ja leveälestinen mono, jolla selvität kaikki esteet parkissa, tyylillä. Kolmiosainen rakenne antaa tasaisen jouston eteenpäin ja pitää kantapään paikallaan. Intuition sisäkenkä muokkautuu jalan mukaan ja leveä powerstrap antaa tarkan tuntuman ja hyvän voimansiirron sukseen. Uudessa mallissa on alin solki käännetty “toistepäin”, mikä vähentää soljen kulumista ja mahdollista tökkäämistä reileihin tai lumeen tiukoissa käännöksissä.

Parkkimonojen aatelia!

  • Flex 90
  • 102 mm leveä lesti

Lisätiedot

Malli

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Brand

Full Tilt

Full Tilt omana merkkinä on tullut kaudelle 2022/2023 päätökseen. Full Tilt yhdistyi vuonna 2022 K2 brandiin, joka jatkaa samojen monojen valmistamista, eri logolla. Hyvin pitkälti kaikki vanhat Full Tilt monomallit jatkuvat markkinoilla, poislukien vain muutamat mallit. "Full Tilt" monot löytyvät nykyään nimellä K2 FL3X. Full Tilt sai alkunsa legendaarisen Raichle Flexon muotin mukaan vuonna 2006 kun Full Tilt päätti ostaa muotin. Testattiin mikä monossa toimii ja mikä ei. Näin syntyi Fulltilt. ”3-piece shell” mahdollisti sulavan voimansiirron sekä luonnollisen jouston. Kyseisellä monon rakenteella onkin voitettu varmaan eniten arvokisamitaleja kuin millään muulla monolla. Monon rakenteen ansiosta kaikki osat ovat vaihdettavissa ja monon jäykkyys tulee sen iltistä eli etuläpästä. Monoa voi siis tuunata päivitysosilla mieleisekseen. Yksi mono ja useampi eri jäykkyys. Nykypäivänä useat laskijat vannovatkin Fulltiltin ja sen rakenteen nimeen, oli kyseessä takamaasto- slopestyle-, katu- tai kumparelaskijasta. Fulltiltin monovalikoimasta löytyy monoja kaikentyyppisille laskijoille kadulta takamaastoon. Laskija voi valita sopivimman monon 4:stä eri kuoren rakenteesta, useasta eri sisäkengästä sekä jäykkyydestä. Fulltilt Orginal shell perustuu vanhaan Raichle Flexon muottiin. Tiukasti istuva mono 99 mm lestillä. Fulltilt Soul Shell on rakenteeltaan sama kuin Orginal shell, mutta toe box on levennetty eli tässä mallissa varpaille on tehty vähän enemmän tilaa. Lesti on silti 99 mm leveä. Evolution Shell on leveämmän 102 mm lestin mono. Evolution Tour Shell on myös 102 mm lestin leveydellä oleva mono. Tästä kuorirakenteesta löytyy Tech-insertit sekä varrenvapautta kävelymekanismi. Mukavuus monoissa tulee sisäkengistä, joita mallistossa on useampia. Full Tilt käyttää intuition lämpömuokattavia sisäkenkiä. Näiden avulla monojen istuvuus saadaan yksilöllisesti muokattua. Mallistosta löytyy monoja 70 flexistä aina 130 flexiin. Monoja löytyy miehille, naisille ja lapsille. Lukuisat maaimankuulut laskijat luottavat Fulltiltin monoihin. Tom Wallisch, Sammy Carlson, Phil Casabon sekä Henrik Harlaut ovat saaneet mallistoon jopa omat nimikko pro-model monot. Mutta taustalta löytyy jättimäinen määrä laskijoita, jotka vannovat Fulltiltin monojen sanomaan.