Faction Prodigy 0 2023

Faction Prodigy 0 on leikkisä ja monipuolinen parkkisuksi mikä soveltuu erinomaisesti ensimmäisiksi kunnon parkkisuksiksi. Nämä ovat erittäin leikkisät ja helppokäyttöiset sukset joilla on kivaa opetella freestyle-laskemisen kikat ja konstit. Kevyt Fusion ydin, 85mm leveys ja nopea leikkaus mahdollistaa leikkisät ja monipuoliset temput.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_724587 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Faction Prodigy 0 on leikkisä ja monipuolinen parkkisuksi mikä soveltuu erinomaisesti ensimmäisiksi kunnon parkkisuksiksi. Nämä sukset ovat erittäin leikkisät ja helppokäyttöiset joilla on kivaa opetella freestyle-laskemisen kikat ja konstit. Kevyt Fusion ydin, 85mm leveys ja nopea leikkaus mahdollistaa leikkisät ja monipuoliset temput.

Älyttömän siisti uusi lisäys Factionin valikoimaan!

  • Paksut kantit
  • Sidewall rakenne
  • Paino: 1710g /164cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.

Lisätiedot

Malli

143 cm, 150 cm, 157 cm, 164 cm, 171 cm