Atomic Bent 90 2024

509,00 

Atomic Bent 90 on uusi, pitkään toivottu lisäys Bent Chetler suksisarjaan. Atomic tiimilaskijoiden Nico- ja Miguel Porteous sanoja lainaten: “the Swiss Army knife” – täydellinen all-mountain/parkkisuksi.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP2016 Osastot: , ,

Kuvaus

Atomic Bent 90 on uusi, pitkään toivottu lisäys Bent Chetler suksisarjaan. Atomic tiimilaskijoiden Nico- ja Miguel Porteous sanoja lainaten: “the Swiss Army knife” – täydellinen all-mountain/parkkisuksi.

Bent 90 suksissa on onnistuttu yhdistämään vapaalasku-, rinne- sekä parkkisuksen ominaisuuksia. Lopputuloksena on suksi, jolla pystyt tykittelemään tuoreen lumen hissioffareita aamulla ja iltapäivästä mennä parkkiin vetämään vaikka tupla korkkeja.

HRZN Tech Tip & Tail tuo sukselle makeesti leikkisyyttä ja surffikasta fiilistä. Butterit ja pieni surffailu pehmeässä lumessa onnistuu kuin heinän teko. Täyspitkä Light Woodcore pitää suksen painon kurissa. Niin kutsuttu “swing weight” on varsin maltillinen näissä suksissa, joten nopeat suunnanvaihdot ja pyörimiset reileistä onnistuu mukavasti.

Vaikka Bent 90 on selkeästi kapeampi suksi kuin isoveljensä Bent 120, on suksessa kuitenkin pystytty säilyttämään samanlainen fiilis; luova, monipuolinen ja suorituskykyinen.

Ominaisuudet
  • Paino: 1600g /175cm
  • HRZN Tech Tip & Tail
  • Resist Edge
  • Dura Cap Sidewall
  • Light Woodcore
  • Directional Shape
  • Glossy Topsheet
  • Powder Rocker (20/70/10)

Lisätiedot

Malli

157cm, 166cm, 175cm, 184cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 
Pituus (cm)175
Leveys kärki (mm)119
Leveys keski (mm)90
Leveys kanta (mm)109
Kääntösäde (m)19