Faction CT 2.0x 2021

Faction CT 2.0x on varsin monipuolinen freestyle/all mountain suksi mikä on suunniteltu laskijalle, joka haluaa suksen millä pärjää paikassa kuin paikassa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP246 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Faction CT 2.0x on varsin monipuolinen freestyle/all mountain suksi mikä on suunniteltu laskijalle, joka haluaa suksen millä pärjää paikassa kuin paikassa. 102mm keskileveys, true-twin symmetrical profiili ja leikkisä flexi tekevät mahdollistavat kikkailut parkissa, karvailut rinteessä ja kelluttamiset pehmeässä lumessa.

Ominaisuudet
  • Paino: 2080g /166cm
  • Kääntösäde: 16m /166cm
  • Keskileveys: 102mm

Lisätiedot

Malli

159cm, 166cm, 173cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.