Faction CT 1.0 2021

Faction CT 1.0 on hurjan monipuolinen ja suorituskykyinen parkkisuksi niin harrastaja- kuin kokeneemmalle parkkilaskijalle. Titanal Bindning Plate jalan alla tuo sukselle jämäkkyyttä, minkä laskija huomaa kovassa vauhdissa tai hyppyjen alastuloissa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_711638 Osastot: , , ,

Kuvaus

Faction CT 1.0 on hurjan monipuolinen ja suorituskykyinen parkkisuksi niin harrastaja- kuin kokeneemmalle parkkilaskijalle. Titanal Bindning Plate jalan alla tuo sukselle jämäkkyyttä, minkä laskija huomaa kovassa vauhdissa tai hyppyjen alastuloissa. Elliptical Radius Sidecut ja Micro Cap yhdistettynä, mahdollistavat älyttömän makeita pitkiä, lyhyitä ja leikkisiä käännöksiä. CT 1.0 suskessa on Symmetrical True Twin Profiili jotta laskeminen tuntuisi mahdollisimman samanlaiselta etuperin- kuin takaperin laskiessa.

Loistavan leikkisä ja suorituskykyinen suksi kovaan parkkikäyttöön tai hauskaksi jokapaikanhöyläksi!

Ominaisuudet
  • Poplar Woodcore
  • Elliptical Radius Sidecut
  • Micro Cap
  • Symmetrical True Twin

Lisätiedot

Malli

165 cm, 172 cm, 178 cm, 183 cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.