Dalbello IL MORO I.D 2022

549,00 

Dalbello IL MORO on pro laskettelijoiden suosima freestyle mono. Mono on suunniteltu erityisesti monipuoliseen ja vaativaan parkki- sekä allmountain lasketteluun.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_2376 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Dalbello IL MORO on pro laskettelijoiden suosima freestyle mono. Mono on suunniteltu erityisesti monipuoliseen ja vaativaan parkki- sekä allmountain lasketteluun. Täyspitkä “Landing Board” vaimennuspohja varmistaa sen, että pitkätkin hypyt (ehkä myös overshootit) tuntuvat järkeviltä. ID Thermo Max lämpömuokattavat sisäkengät ja 40mm powerstrap pitävät huolen siitä, että monot istuvat täydellisesti vähentäen hypyistä aiheutuvia kipuja.

Pro rider approved!

  • 98mm lesti
  • Flex 120

Brand

Dalbello

Dalbellon perusti vuonna 1974 kenkien valmistaja Sandro Dalbello Dolomiittien lähistöllä sijaitsevassa Asolossa. Siitä alkaen Dalbello tuotekehitys ja tuotanto on toiminut alueella, edelleenkin kaikki Dalbellon monot valmistetaan Italiassa. Dalbello on yksi harvoja valmistajia, joka valmistaa joka ikisen monoparin omalla tehtaallaan. Dalbellon mallistosta löytyy monot kisalaskijoille, vapaalaskijoille, rinnejyrille, freestyle-laskijoille ja touring- laskijoille, jotka vaativat ja tarvitsevat paljon suorituskykyä monolta. Dalbellolle tärkeä asia on perhe, kuten Italialaisessa kulttuurissa yleensäkin, tämä näkyy tavassa kohdella niin työtekijöitä kuin tiimilaskijoitakin. Yrityksellä on tiimissä mukanaan paljon huppu-urheilijoita. Löytyy freestylelaskijoita ja ratalaskijoita. Dalbellon monoilla on voitettu lukuisia Olympia- ja MM-mitaleja eri lajeissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Dalbellon insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa saavuttaakseen vieläkin parempia tuloksia ja kehittääkseen tuotteita vieläkin paremmiksi.

Lisätiedot

Koko

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5