Burton Family Tree HTH 2022

Burton Family Tree Home Town Hero on erittäin suorituskykyinen directional lumilauta isoja droppeja, hyppyjä ja kovaa vauhtia varten. Keskijäykkä/jäykkä lauta kestää älyttömän hyvin vauhtia ja kantti pitää jäiselläkin alustalla.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_567473 Osastot: ,

Kuvaus

Burton Family Tree Home Town Hero on erittäin suorituskykyinen directional lumilauta isoja droppeja, hyppyjä ja kovaa vauhtia varten. Keskijäykkä/jäykkä lauta kestää älyttömän hyvin vauhtia ja kantti pitää jäiselläkin alustalla. Laudasta löytyy kuitenkin rutkasti leikkisyyttä joten monipuoliset kikkailut onnistuu myös mallikkaasti. Twinflexin ansiosta laudan flexi on symmetrinen, mahdollistaen mukavan laskemisen molemmin päin. Ohennettu kärki ja kanta vähentää kärkien painoa mikä lisää leikkisyyttä ja suorituskykyä nopeissa tilanteissa.

Ota tämä lauta alle, ota mahdollisimman vauhdikas linja alamäkeen ja valtaa vuori sinun omaksi leikkikentäksi!

  • Directional Camber
  • Lasikuitu & hiilikuitulaminaatit
  • Kierrätetty & sintrattu WFO pohjamateriaali (erittäin kestävä ja nopea)

Brand

Burton

Burton perustettiin Amerikan Vermontissa vuonna 1977. Perustajana toimi todellinen lajilegenda Jake Burton. Jake omisti koko elämänsä lumilautailulle. Hän oli yksi lumilautailun uranuurtajia joka antoi lajille paljon ja nautti suuren suurta kunnioitusta lumilautailjoiden parissa. Jake menehtyi vuonna 2019. Hän kasvatti Burtonista maailman suurimman lumilautabrändin ja oli mukana viemässä lumilautailun ilosanomaa maailman joka kolkkaan.

Burton on maailman tunnetuin lumilauta brändi. Yritys valmistaa lumilautoja, siteitä, kenkiä, vaatteita ja varusteita lumilautailuun. Lautamallisto on ällistyttävän laaja ja sieltä löytyy takuulla oikea lauta jokaiselle laskijalle. Kaikki on huomioitu, mallistosta löytyy lautoja lapsille, junioreille, naisille, miehille, vapaalaskuun, parkkiin ja rinteeseen. Myös split lautoja löytyy mallistosta.

Burtonin tuotekehitys on kovaa tasoa. Joka vuosi merkiltä tulee uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka vievät lumilautailua eteenpäin. Uusimpana innovaationa voidaan mainita uus-vanha keksintö step-on siteet. Näissä lautasiteissä ei ole perinteisiä remmejä ollenkaan vaan laskija pelkästää astuu kengillä siteen päälle. Kenkä lukittuu siteeseen vaivattomasti eikä laskijan tarvitse kyykkiä kiinnittämään siteen remmejä. Kenkä voidaan irroittaa vaivattomasti siteen sivussa olevasta lukosta.

Yritksen intohimo lumilautailua kohtaan on nähtävillä joka päiväisessä tekemisessä. Merkin laudat näkyvät usein palkintopallilla suurissa kisoissa. Ei ole sattumaa, että maailmanhuiput haluavat lasketa Burtonin laudoilla. Ikoninen logo tunnetaan kaikkialla.

Burton on vahvasti mukana kestävässä kehityksessä. He tuntevat olevansa myös vastuussa siitä, että tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan lumisista vuoristomaisemista sekä lumilautailun ilosta.

Lisätiedot

Pituus

156 cm