Bootdoc Merino Muotopohjalliset

89,00 

Bootdoc Merino innovatiiviset kustomoitavat muotopohjalliset stabiloi jalkojasi sekä antavat niille tukea. Pohjalliset kustomoidaan 100% juuri sinun jalkojesi mukaisiksi moderneilla laitteilla liikkeessämme. Tämän ansiosta monojen käyttömukavuus paranee huomattavasti ja voimansiirto viedään myös uudelle tasolle. Merinopäällyste on äärimäisen mukava ja pitää jalkasi lämpiminä.

Pohjalliset ovat ostettavissa liikkeessämme, missä analysoidaan jalkasi, kustomoidaan pohjalliset jalkojesi mukaisiksi ja leikataan&sovitetaan sopiviksi monojesi kanssa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_153192 Osasto:

Kuvaus

Bootdoc Merino innovatiiviset kustomoitavat muotopohjalliset stabiloi jalkojasi sekä antavat niille tukea. Pohjalliset kustomoidaan 100% juuri sinun jalkojesi mukaisiksi moderneilla laitteilla liikkeessämme. Tämän ansiosta monojen käyttömukavuus paranee huomattavasti ja voimansiirto viedään myös uudelle tasolle. Merinopäällyste on äärimäisen mukava ja pitää jalkasi lämpiminä.

Pohjalliset ovat ostettavissa liikkeessämme, missä analysoidaan jalkasi, kustomoidaan pohjalliset jalkojesi mukaisiksi ja leikataan & sovitetaan sopiviksi monojesi kanssa.

Tarpeellisen tuen-saannin ansiosta pohjalliset ehkäisevät myös jalkojesi väsymystä, joten pitkätkin laskupäivät voivat olla nautinnollisia!

  • Merinopäällyste
  • Täydellinen istuvuus
  • Maksimaalinen vakaus
  • 100% kustomoidut
  • Monon oston yhteydessä hinta: 60€

Brand

Bootdoc

Bootdoc valmistaa erittäin laadukkaita tuotteita, mitkä parantavat laskettelijan suorituskykyä ja mukavuutta. Tuotevalikoimasta löytyy niin kompressiosukkia, akkusukkia, muotopohjallisia kuin laskettelumonojen sisäkenkiä. Moni Bootdocin tuotteista ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan jalkojen ja tarpeiden mukaan.  Bootdocin muotopohjallisia on saatavilla lähes lajiin kuin lajiin. Lasketteluun löytyy useampia malleja. Lisäksi kustomoituja muotopohjallisia löytyy juoksuun, salibandyyn, luistimiin, pyöräilykenkiin, golfiin jne. Mallisto on äärimmäisen laaja ja myymälässämme teemme juuri sinulle yksilölliset muotopohjalliset lähes lajiin kuin lajiin. Bootdoc Hotronic akkusukat on jokaisen laskettelijan paras kaveri. Suksissa on vastukset sekä akut joiden avulla pidät jalkasi lämpiminä pitkienkin laskupäivien ajan. Uusimmissa malleissa on bluetooth yhteys ja voit säätää sukkien lämpötilaa omasta kännykästäsi. Akkusukkia on saatavilla myös lapsille. Bootdoc komperssio sukat ovat osa brändin identiteettiä. sukkia löytyy eri kompressio asteilla. 90PFi sisältää eniten kompressiota ja 30PFi vähiten. Mallistosta löytyy myös ylelliset cashmere sukat jotka soveltuu esimerkiksi lasketteluun. Mallisto kattaa hyvän valikoiman kompressiosukkia myös kesälajeihin. Myymälässä käytössämme on Bootdocin 3D jalkaskanneri. Laitteistolla pääsemme mittaamaan jalat erittäin tarkasti oikean monon löytämistä varten. Bootdoc muotopohjalliset tehdään myös täysin kustomoituna asiakkaan jalkojen mukaan käyttäen vakuumi muottia. Yritys valmistaa myös työkaluja monojen muokkaukseen. Näiden työkalujen avulla laskettelumonoja pystytään muokkaamaan yksilöllisesti. Myymälässä meillä on käytössä nämä kyseiset työkalut ja koulutettu henkilökuntamme pystyy auttamaan sinua mikäli sinulla on ongelmia monojen istuvuuden kanssa. Koko yrityksen filosofia on valmistaa ja suunnitella yksilöllisiä ratkaisuja jotka auttavat aktiivista urheilijaa omassa lajissaan. Sukat ja kustomoidut muotopohjalliset takaavat mukavuuden ja suorituskyvyn urheillessa. Innovatiiviset analyysilaitteet ja erikoistyökalut mahdollistavat jälleenmyyjille oikeat työkalut esimerkiksi laskettelumonojen muokkaukseen. Bootdocin tuotteita käyttävät monet huippu-urheilijat. esimerkiksi muotopohjalliset löytyvät monien maailmancup tason laskettelijoiden monoista.

Lisätiedot

Malli

L (42-44, M (39-41.5, S (36-38.5, XL (44.5-47, XS (32-35.5