Bollé Nevada Phantom Small Matte Offwhite

179,00 

Bollé Phantom+ Smalls ovat keskikokoisia aavistuksen pienemmät laskettelulasit hyvin suorituskykyisellä fotokromaattisella linssillä. Pienempi runkokoko sopii siroille/pienille kasvoille. Phantom+ linssi tummuu ja vaalenee uv-valon määrän mukaan mukautuen olosuhteisiin.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_548235 Osasto:

Kuvaus

Bollé Phantom Small ovat keskikokoisia aavistuksen pienemmät laskettelulasit hyvin suorituskykyisellä fotokromaattisella linssillä. Pienempi runkokoko sopii siroille/pienille kasvoille. Phantom linssi tummuu ja vaalenee uv-valon määrän mukaan mukautuen olosuhteisiin. Linssi saavuttaa 70 % optimaalisesta tummuudestaan jo 20 sekunnissa. Linssi toimii aurinkoisesta päivästä aina harmaaseen Etelä-Suomen sinkkikeliin.

Pinkki pohjaväri maksimoi värien erottumisen toisistaan ja antaa kontrastia harmaalle päivälle, minkä avulla erotat rinteen muodot paremmin.

NXT®-linssi on optiikaltaan perinteistä polykarbonaatti-linssiä tarkempi. Trivex-materiaali on iskunkestävä ja sietokykyinen kemikaaleille.

Ilmastoitu tuplalinssi on P80+ Antifog – käsitelty, joten se kestää pidempään huurtumattomana.

Lasi istuu erinomaisesti useimpien uusien kypärämallien päälle. 3-kerroksinen pehmuste kehyksessä tuntuu taatusti mukavalta kasvoilla. Silikonilla vuorattu sträppi pitää lasit kypärässä paikallaan kovassakin vauhdissa.

Ominaisuudet
  • Linssi: Phantom Vermillion Blue (VLT 15% – 51%)
  • 100% UV suojaus
  • Puolipolarisoitu
  • Koko: S/M

Brand

Bollé

Bollé on perinteikäs laskettelu- ja aurinkolaisen valmistaja. Suorituskyky ja tyyli loistaa Bollén laskettelulaseissa ja -kypärissä. Laseja sekä linssejä löytyy jokaiseen keliin ja tilanteeseen. Lasien tarkoitus on suojata silmiä sekä parantaa näkemistä kaikissa olosuhteissa. Bollén eri linssit soveltuvat niin Suomen hämärään kaamosaikaan, lumi- ja räntäsateeseen sekä aurinkoisiin kevätlaskuihin.  Phantom teknologia, mitä Bollé käyttää monissa laskettelulaseissaan, korostaa kontrasteja huimasti, takaa erittäin tarkan optiikan ja mahdollistaa linssien tummumisen sään mukaan. Phantom teknologian myötä on mahdollista pärjätä yhdellä linssillä, vaikka sää vaihtuisi laskupäivän aikana. Phanton linssi reagoi uv-valoon ja se tummuu ja vaalenee kelin mukaan. Tämä on ollut mullistava keksintö ja pelastus monella laskijalle. Enää ei tarvitse kantaa vaihtolinssejä mukana rinteessä ja vaihdella niitä kelin mukaan.