Black Diamond Guide BT Avalanche Safety Set

500,00 

Täydellinen Pro-tason lumiturvallisuus-setti takamaaston laskijoille. Sisältää kolmikon amattilaistason lumivyöry-turvallisuus työkaluja.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_428135 Osasto:

Kuvaus

Black Diamond Guide BT Avalanche Safety Set on täydellinen Pro-tason lumiturvallisuus-setti takamaaston laskijoille.

Sisältää kolmikon amattilaistason lumivyöry-turvallisuus työkaluja.

Guide BT Beacon tarjoaa parhaimman luokan löytö-ominaisuuksia kiitos 3 antennin sekä 60-metrin kattavuusalueen. Kestävä mutta kevyt Evac 7 lapio sekä Tour 320 sondi helpoittaa ja nopeuttaa toimintaa tilanteen tullessa.

  • Guide BT Beacon (400h send mode)
  • Evac 7 Lapio (794g)
  • Quickdraw Tour 320 sondi (320cm, 385g)

Linkki valmistajan sivulle

Brand

Black Diamond

Black Diamondin historia menee niinkin pitkälle kuin 1950- luvun loppupuolelle milloin Yvon Chouinard aloitti valmistamaan itsetehtyjä kiiloja kalliokiipeilyyn Yosemitessä, Californiassa. Muutamien mutkien kautta Black Diamond perustettiin vuonna 1989. Brändin tuotekehitystä on aina ohjannut intohimo lajeja kohtaan. Tästä syystä yritys on innovoinut ja kehittänyt markkinoiden parhaita tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Laskuhommissa Black Diamond eli BD tarjoaa lähes koko setin laskijalle kuin laskijalle: sukset, sauvat, vaatteet, nousukarvat, lumiturvallisuusvälineet ja reput, näin esimerkkinä. Koska BDn työntekijät harrastavat itse lajeja mitä kehittävät niin tuotteiden suorituskyky, toiminnallisuus ja materiaalit ovat alan parhaita. Yksi tuoreimpia innovaatioita on Jetforce lumivyöryreppu, joka on täysin sähkötoiminen. Repussa ei ole minkään näköisä täytettäviä kaasupulloja vaan koko tekniikka toimii täysin sähköllä. Yhdellä latauksella voit laukaista repun jopa neljä kertaan. Kaikki repun ohjelmistopäivitykset onnistuu siihen tarkoitetulla app:lla omasta kännykästä.