Black Crows Camox Junior 2023

479,00  330,00 -31%

30 päivän alin hinta: 350,00 .

Black Crows Camox Junior on nuoremmille laskijoille suunniteltu täysverinen twintip / vapaalaskusuksi. 90mm vyötärö kannattelee kevyempiä laskijoita mukavasti pehmeällä lumella.

Suksi on keskijäykkä jonka vuoksi sitä on helppo käsitellä. Tällä voi todellakin tulevaisuuden tähdet harjoitella uusia linjoja monipuolisesti. Suksi toimii hoidetulla rinteellä, parkissa sekä takamaastoissa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP294 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Black Crows Camox Junior on nuoremmille laskijoille suunniteltu täysverinen twintip / vapaalaskusuksi. 90mm vyötärö kannattelee kevyempiä laskijoita mukavasti pehmeällä lumella.

Suksi on keskijäykkä jonka vuoksi sitä on helppo käsitellä. Tällä voi todellakin tulevaisuuden tähdet harjoitella uusia linjoja monipuolisesti. Suksi toimii hoidetulla rinteellä, parkissa sekä takamaastoissa. Suksen puuydin sekä täyspitkä sidewall tuo jalkojen alle mukavasti vakautta, kun taidot alkavat kehittymään. Tämä on yksi markkinoiden parhaiten toteutettuja junior all mountain suksia. Suksissa on jäljitelty pitkälti aikuisten suksien rakennetta, mutta toteutus on onnistuttu rakentamaan kevyemmille junnu laskijoille.

  • Medium Flex
  • Puuydi
  • Täyspitkä Sidewall
  • tip & tail rocker

Lisätiedot

Malli

149cm, 157cm, 164cm

Brand

Black Crows

Black Crows on vuonna 2006 perustettu freeski brändi. Ammatilaskijat Bruno Gombagnet sekä Camille Jaccoux perustivat yritysen Ranskan legendaarisessa Chamonix:ssa. He haluasivat valmistaa suksia joista itse pitäisivät ja joilla he itse haluaisivat laskea. He eivät yksikertaisesti olleet löytäneet suksia joilla tykkäsivät laskea ja silloin he päättivät toimia. Suorituskyvyn lisäksi heille oli kuitenkin erittäin tärkeää, että sukset olivat myös esteettisesti kauniin näköisiä. Black crows onkin onnistunut luomaan tunnettavan brändin ja uniikin sekä helposti tunnistettavan ulkonäön suksille. Nimen uudelle suksimerkille keksi Camille. Se juontaa juurensa Ranskan Alpeilla pyöriviin mustiin lintuihin joilla on keltaiset nokat. Kyseiset linnut ovat siinä mielessä erikoisia, että ne voivat lentää yli 4000 metrin korkeudessa. Ranskan Camonix:ssa hiihtäjät ja vuorikiipeilijät voivat bongata näitä lintuja korkeilla vuorilla. Black Crows on kasvanut vuosien saatossa uskottavaksi Freeride brändiksi. He ovat tehneet sen yhdessä laskijoiden kanssa. Yritys on alusta asti panostanut tiimilaskijoihin ja heidän avullaan brändi on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Suomessa Black Crowsin tunnetuin hahmo on vapaalasku legenda Kimmo "Skipe" Oivo. Herra työskentelee edelleen brändin kanssa. Skipen voit bongata hiihtokeskuksissa esittelemässä suksia. Hänen intohimonsa laskemista ja "variksia" kohtaan on edelleen suunnatonta. Myös merkin perustajat Bruno ja Camille viettävät paljon aikaa sukset jalassa. He testaavat suksia paljon ja haluavat kehittää tuotteita vieläkin paremmiksi. Harvalla suksimerkillä omistajat ovat yhtä intohimoisia laskemista kohtaan. Suksimallisto on laajentunut vuosien saatossa. Nykyään variksilta löytyy omat mallit lapsille, naisille ja miehille. Monesta mallista löytyy jopa kolme eri mallia. Birdie sana mallin perässä tarkoittaa, että suksi on suunnattu naisille. Freebird sana mallin perässä taas tarkoitaa, että kyseinen malli on kevennetty versio (perusmallista), joka soveltuu hyvin skinnailuun ja takamaastoihin. Viime aikoina brändi on myös panostanut vahvasti rinnesuksiin.
Pituus (cm)139149157164
Leveys kärki (mm)118118118118
Leveys keski (mm)90909090
Leveys kanta (mm)102105106108
Kääntösäde (m)16161717