Atomic Bent 110 2023

649,00  460,00 -29%

30 päivän alin hinta: 469,00 .

Atomic Bent 110 on varsinainen jokapaikanhöylä, mikä toimii laskijalle joka haluaa leikkisän ja vauhdinkestävän yhden suksiparin ihmeen. Ei ihme, että kyseinen suksi on Jossi Wells:in go-to valinta takamaaston temppuiluun, hissioffaritykitykseen sekä pienille puuteripäivillä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_571115 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Atomic Bent 110 on varsinainen jokapaikanhöylä, mikä toimii laskijalle joka haluaa leikkisän ja vauhdinkestävän yhden suksiparin ihmeen. Ei ihme, että kyseinen suksi on Jossi Wells:in go-to valinta takamaaston temppuiluun, hissioffaritykitykseen sekä pienille puuteripäivillä. HRZN Tech Tip- ja Tail antaa sukselle leikkisyyttä sekä kelluvuutta pehmeessä lumessa, lisäämättä painoa sukselle. 110mm versiossa on aavistuksen vähemmän rokkeria kuin 120mm versiossa, ja toimii siksi myös paremmin kovalla alustalla. Kevyt puuydin kärjestä kantaan pitää painon alhaisena sekä suksen ketteränä, samaan aikaan kuin täyspitkä sidewall takaa tarkan voimansiirron ja kanttipidon.

Tästä loistava suksipari, joiden ominaisuudet eivät helpolla lopu kesken!

Ominaisuudet
  • Paino: 1750g /180cm
  • HRZN Tech Tip & Tail
  • Resist Edge
  • Dura Cap Sidewall
  • Light Woodcore
  • Directional Shape
  • Glossy Topsheet
  • Powder Rocker (25/50/25)

Lisätiedot

Malli

172 cm, 180 cm, 188 cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 
Pituus (cm)172180188
Leveys kärki (mm)132133134
Leveys keski (mm)110110110
Leveys kanta (mm)123124125
Kääntösäde (m)161819