Armada ARV 116 JJ 2022

Ikoniset Armada ARV 116 JJ ovat go-to vaihtoehto puuterihirmuille. Suksilla pystyy vaivattomasti surffailla puuterilinjoija, poppailla puuterinokkia ja tykittää vauhdikkaita offarilinjoja. Smear Tech pohjat joissa on viistetyt reunat kärjessä sekä kannassa tekee puuterikäännöksistä entistäkin nautinnollisimpia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_739217 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Ikoniset Armada ARV 116 JJ ovat go-to vaihtoehto puuterihirmuille. Suksilla pystyy vaivattomasti surffailla puuterilinjoija, poppailla puuterinokkia ja tykittää vauhdikkaita offarilinjoja. Smear Tech pohjat joissa on viistetyt reunat kärjessä sekä kannassa tekee puuterikäännöksistä entistäkin nautinnollisimpia. Freestyle rocker ja lähes symmetrinen leikkaus mahdollistaa tyylikkäät switch hypyt, alastulot ja laskut.

Ominaisuudet
  • 116mm keskileveys
  • Carbon Kevlar Strut (Hiilikuitu & Kevlar nauhat kärjessä ja kannassa, mitkä lisäävät poppia sukseen)
  • AR Freestyle Rocker
  • Smear Tech (3D viistetty pohja kärjessä ja kannassa)
  • S7 pohja
  • Paino: 2179g (185cm)

Lisätiedot

Pituus

185 cm

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”.Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia.