Armada ARV 116 JJ 2022

599,00 

Ikoniset Armada ARV 116 JJ ovat go-to vaihtoehto puuterihirmuille. Suksilla pystyy vaivattomasti surffailla puuterilinjoija, poppailla puuterinokkia ja tykittää vauhdikkaita offarilinjoja. Smear Tech pohjat joissa on viistetyt reunat kärjessä sekä kannassa tekee puuterikäännöksistä entistäkin nautinnollisimpia.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 1273 Osastot: , , ,

Kuvaus

Ikoniset Armada ARV 116 JJ ovat go-to vaihtoehto puuterihirmuille. Suksilla pystyy vaivattomasti surffailla puuterilinjoija, poppailla puuterinokkia ja tykittää vauhdikkaita offarilinjoja. Smear Tech pohjat joissa on viistetyt reunat kärjessä sekä kannassa tekee puuterikäännöksistä entistäkin nautinnollisimpia. Freestyle rocker ja lähes symmetrinen leikkaus mahdollistaa tyylikkäät switch hypyt, alastulot ja laskut.

Ominaisuudet
  • 116mm keskileveys
  • Carbon Kevlar Strut (Hiilikuitu & Kevlar nauhat kärjessä ja kannassa, mitkä lisäävät poppia sukseen)
  • AR Freestyle Rocker
  • Smear Tech (3D viistetty pohja kärjessä ja kannassa)
  • S7 pohja
  • Paino: 2179g (185cm)

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”. Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia. 

Lisätiedot

Pituus

185 cm

Pituus (cm)185
Leveys kärki (mm)139
Leveys keski (mm)116
Leveys kanta (mm)135
Kääntösäde (m)18.0