22 Designs Outlaw X

469,00 

22 Design Outlaw X on tämän hetken kuumin NTN telemark side. Step in ja step out mekanismin ansiosta voit unohtaa kyykkimisen laittaessasi suksea jalkaan ja säästää kaikki voimat itse laskemiseen. Astut vain siteen päälle ja mono loksahtaa siteeseen kiinni.

Stopperit ostettavissa erikseen

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_563524 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

22 Designs Outlaw X on tämän hetken kuumin NTN telemark side. Step in ja step out mekanismin ansiosta voit unohtaa kyykkimisen laittaessasi suksea jalkaan ja säästää kaikki voimat itse laskemiseen. Astut vain siteen päälle ja mono loksahtaa siteeseen kiinni. Sauvan painalluksella voit irroittaa monosi siteestä.

22 Designs Outlaw X siteessä on erittäin tasainen jousto ja laskutuntuma on omaa luokkansa. Jousen / vastuksen säätö on vaivatonta ja jokainen voi säätää siteen vastuksen omaan laskutyyliin sopivaksi. Free pivot asento antaa maksimaalisen liikkuvuuden skinnailuun.

Hinta ei sisällä stoppereita

 

Koot
 • S koko: 26.0 ja pienemmät (Scarpa ja Crispi)
 • L koko: 26.5 ja isommat (Scarpa ja Crispi)
Ominaisuudet
 • NTN (New Telemark Norm)
 • Stopperin leveys: 80mm, 95mm, 110 mm tai 125mm
 • Paino (pari, Small): 1520 g
 • Meiltä ostettujen siteiden hinta sisältää aina ilmaisen asennuksen

Linkki valmistajan sivuille

Lisätiedot

Malli

L, S

Brand

22 Designs

22 Designs on maailman johtavia telemark siteiden valmistajia. Yritys on perustettu vuonna 2004. Yritys on nimetty Teton Passin yli kulkevan kulkevan Wyoming Highway 22:n mukaan. Tämä alue on yksi maan suosituimmista backcountry hiihtokohteista. Kaikki 22 Designs telemark siteet valmistetaan kestävimmistä materiaaleista ja ovat suunniteltu kestämään erittäin kovaa käyttöä vuosia eteenpäin. 22 Designs:in kaikki tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Yrityksen toimisto ja kokoonpanolinja saavat energian paikallisesta sähköosuuskunnasta ja aurinkopaneeleista. 

Saatat myös pitää...

 • 22 Designs Outlaw X Brake

  22 Designs Outlaw X Stopperit

  49,00