/ / / / Völkl Yumi 2021

Völkl Yumi 2021

Völkl Yumi on naisten erinomainen yleissuksi. Yumi on Völklin vapaalaskumalliston kapein suksi 84mm vyötäröllä. Puuydin, täyspitkä sidewall ja titanalvahvistus tekevät suksista hyvin vauhdinkestävän.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 1858 Osastot: , , ,

Kuvaus

Völkl Yumi on naisten erinomainen yleissuksi. Yumi on Völklin vapaalaskumalliston kapein suksi 84mm vyötäröllä. Puuydin, täyspitkä sidewall ja titanalvahvistus tekevät suksista hyvin vauhdinkestävän. Rockeri sekä kärjessä että kannassa taas tuovat esille vapaalaskumaiset ja leikkisät ominaisuudet. Tällä suksella pystyy laskemaan niin suurpujottelukäännöksiä kuin leikkiä rinteessä. Mahtava all mountain-suksi!

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.

Lisätiedot

Pituus

147 cm, 154 cm, 161 cm, 168 cm