Völkl Revolt 86 Temple 2023

Völkl Revolt 86 Temple on suorituskykyinen parkkisuksi, mikä soveltuu niin kovaan parkkikäyttöön kuin kikkailuun rinteessä ja pienillä offareilla. Rockerit kärjessä & kannassa tuovat mukavasti kelluvuutta epätasaisella/pehmeällä lumella.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP732 Osastot: , , ,

Kuvaus

Völkl Revolt 86 Temple on suorituskykyinen parkkisuksi, mikä soveltuu niin kovaan parkkikäyttöön kuin kikkailuun rinteessä ja pienillä offareilla. Rockerit kärjessä & kannassa tuovat mukavasti kelluvuutta epätasaisella/pehmeällä lumella. Perinteinen jalkavuus ja Cap Sidewall antavat varman olon sukselle ja loistavan kanttipidon. Jäiset nokat eivät koidu minkäänlaisiksi ongelmiksi näillä suksilla.

Monikerroksinen puuydin antaa hyvän popin ja vaimentaa pitkiä hyppyjä mukavasti.

Ominaisuudet
  • Cap Sidewall
  • Base: P-Tex 3000
  • Monikerroksinen puuydin

Lisätiedot

Malli

148cm, 156cm, 164cm, 172cm, 180cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.