Völkl Revolt 121 2022

Völkl Revolt 121 sukset ovat isojen vuorien valloittajat. Jos olet tottunut laskemaan lujaa ja vauhdikkaasti mutta haluat myös hauskuutta ja leikkisyyttä laskuihisi, Revolt 121 on täydellinen valinta sinulle. Pitkän kärki & kantarockerin ansiosta puuterisurffailut ja kruisailut ovat kuin heinäntekoa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_878686 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Revolt 121 sukset ovat isojen vuorien valloittajat. Jos olet tottunut laskemaan lujaa ja vauhdikkaasti mutta haluat myös hauskuutta ja leikkisyyttä laskuihisi, Revolt 121 on täydellinen valinta sinulle. Pitkän kärki & kantarockerin ansiosta puuterisurffailut ja kruisailut ovat kuin heinäntekoa. Jämäkän rakenteen avulla isot takamaaston hypyt ja alastulot onnistuvat niin feikissä kuin normissa. 3D Radius Sidecut:in avulla laskija voi nautinnollisesti päästellä menemään vauhdikkaita ja vaikaita pitkiä käännöksiä, mutta tiukan tilanteen tullessa voi antaa hieman lisää painetta sukselle jolloin tämäkin puuterihirmu kääntyy vikkelästi.

Völkl Revolt 121 ovat Markus Eder:in valitsemat sukset Freeride World Tour kisaan!

  • 3D Radius Sidecut
  • Monikerroksinen puuydin
  • Täyspitkä sidewall rakenne
  • Pohjamateriaali: Ptex 3000
  • Paino (yksi suksi): 2320g

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.

Lisätiedot

Pituus

184 cm, 191 cm