Völkl Revolt 104 2022

Völkl Revolt 104 on äärimmäisen hauska ja monipuolinen freestyle/freeride suksi. Upouusi malli sijoittuu ominaisuuksiltaan parkkihirmujen Revolt 95 ja puuterijyrien Revolt 121 väliin. 104mm keskileveyden, löysähkön flexin ja reilun kärki & kantarokkerin ansiosta nämä sukset ovat varsinaiset jokapaikan höylät.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_2718 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Revolt 104 on äärimmäisen hauska ja monipuolinen freestyle/freeride suksi. Upouusi malli sijoittuu ominaisuuksiltaan parkkihirmujen Revolt 95 ja puuterijyrien Revolt 121 väliin. 104mm keskileveyden, löysähkön flexin ja reilun kärki & kantarokkerin ansiosta nämä sukset ovat varsinaiset jokapaikan höylät. Völkl Revolt 104 suksilla kurvailet parkissa ja stomppaat isommatkin ländit. Butterit ja new-wave laskeminen on yhtä leikkiä näillä. Vaikka parkki olisikin umpijäässä, voit Revolt 104 suksilla lähteä takamaastoon kurvailemaan puuterlinjoja ja hyppyjä.

3D Radius Sidecut:in ansiosta laskija voi vaivattomasti tykittää pitkiä käännöksiä, mutta tiukan tilanteen tullessa antaa enemmän painetta suksille jolloin näinkin leveät sukset kääntyvät erinomaisen vikkelästi.

  • Kärki- ja kantarockeri
  • Monikerroksinen puuydin
  • Pohjamateriaali: P-Tex 2100
  • Paino: 2000g /suksi
  • Skigaragen tiimilaskijat suosittelevat!

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.

Lisätiedot

Pituus

172 cm, 180 cm, 188 cm