Völkl Revolt 104 2022

Völkl Revolt 104 on äärimmäisen hauska ja monipuolinen freestyle/freeride suksi. Upouusi malli sijoittuu ominaisuuksiltaan parkkihirmujen Revolt 95 ja puuterijyrien Revolt 121 väliin. 104mm keskileveyden, löysähkön flexin ja reilun kärki & kantarokkerin ansiosta nämä sukset ovat varsinaiset jokapaikan höylät.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_296576 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Revolt 104 on äärimmäisen hauska ja monipuolinen freestyle/freeride suksi. Upouusi malli sijoittuu ominaisuuksiltaan parkkihirmujen Revolt 95 ja puuterijyrien Revolt 121 väliin. 104mm keskileveyden, löysähkön flexin ja reilun kärki & kantarokkerin ansiosta nämä sukset ovat varsinaiset jokapaikan höylät. Völkl Revolt 104 suksilla kurvailet parkissa ja stomppaat isommatkin ländit. Butterit ja new-wave laskeminen on yhtä leikkiä näillä. Vaikka parkki olisikin umpijäässä, voit Revolt 104 suksilla lähteä takamaastoon kurvailemaan puuterlinjoja ja hyppyjä.

3D Radius Sidecut:in ansiosta laskija voi vaivattomasti tykittää pitkiä käännöksiä, mutta tiukan tilanteen tullessa antaa enemmän painetta suksille jolloin näinkin leveät sukset kääntyvät erinomaisen vikkelästi.

  • Kärki- ja kantarockeri
  • Monikerroksinen puuydin
  • Pohjamateriaali: P-Tex 2100
  • Paino: 2000g /suksi
  • Skigaragen tiimilaskijat suosittelevat!

Lisätiedot

Pituus

172 cm, 180 cm, 188 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.