Völkl M6 Mantra

Uusi Mantra M6 kätkee sisälleen hurjasti mahtavia komponentteja ja kaiken kaikkiaan erittäin hyvän rakenteen. Suksessa on käytetty 3D Radius leikkausta ja rakenteessa osittaista Titanal rankaa. Tämä yhdistelmä mahdollistaa älyttömän hyvän kiertojäykkyyden ja suorituskyvyn vaihtelevissa olosuhteissa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_282537 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Mantra M6 on uusi, legendaarisesta M5 suksesta paranneltu ja päivitelty versio. Monien mielestä M5 oli jo niin hyvä kun suksi voi olla, mutta uskokaa tai älkää, uusi päivitys vievät nämä ikoniset sukset vielä seuraavalle tasolle.

Uusi Mantra M6 kätkee sisälleen hurjasti mahtavia komponentteja ja kaiken kaikkiaan erittäin hyvän rakenteen. Suksessa on käytetty 3D Radius leikkausta ja rakenteessa osittaista Titanal rankaa. Tämä yhdistelmä mahdollistaa älyttömän hyvän kiertojäykkyyden ja suorituskyvyn vaihtelevissa olosuhteissa. Osittainen Titanal ranka antaa sukselle samantyylisen vakauden kuin suksissa joissa on täyspitkät Titanal laminaatit. Suksen paino on kuitenkin hurjasti matalampi, mikä tekee suksesta ketterämmän ja reagoivamman.

Kovassa vauhdissa Mantra M6 on erittäin vauhdinkestävä kone joka ei jätä ketään kylmäksi. Suksi on 96 mm leveä jalan alla ja kärjestä sekä kannasta löytyy smuutit rokkerit. Nämä specsit ja ominaisuudet kun toimii yhdessä suksen camber profiilin kanssa, mahdollistaa aivan älyttömän laajan käyttöalueen näille suksille.

Völkl Mantra M6 kykenee siirtymään saumattomasti täysin leikkaavasta käännöksestä täysin luisuvaan käännökseen ja eroaa täten monista kilpailijoistaan.

  • 3D Radius leikkaus
  • Tailored Titanal
  • Talored Carbon Tips
  • Täyspitkä sivuvalli
  • Monikerroksinen puuydin

Lisätiedot

Malli

170 cm, 177 cm, 184 cm, 191 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.