Völkl Kendo 88 2021

Völkl Kendo 88 on all-mountain suksien kunkku, mikä tykkää vauhdista ja rökityksestä. Suksen 88mm keskileveys mahdollistaa suksen erittäin monipuoliset ominaisuudet, jotta laskija voi käyttää näitä keihäitä Swinghillissä, Lappissa taikka Alpeilla.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_178432 Osastot: , , ,

Kuvaus

Völkl Kendo 88 on all-mountain suksien kunkku, mikä tykkää vauhdista ja rökityksestä. Suksen 88mm keskileveys mahdollistaa suksen erittäin monipuoliset ominaisuudet, jotta laskija voi käyttää näitä keihäitä Swinghillissä, Lappissa taikka Alpeilla. 3D Radius Sidecut antaa sukselle runsaasti eloisuutta ja vikkelyyttä. Titanal Frame ja Carbon Tips takaa loistavan vakauden ja kanttipidon. Suksen keskeltä rakenne on hivenen löysempi, mahdollistaen agressiiviset käännökset, mikäli laskija niin haluaa.

  • Titanal Frame
  • Carbon Tip
  • 3D Radius Sidecut
  • Monikerroksinen puuydin
  • Full Sidewall
  • Paino: 1740g /163cm

Lisätiedot

Malli

Völkl Kendo 88 2021 – 177 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.