Völkl Deacon V.Werks 2022

Völkl Deacon V.Werks on täydellinen suksivalinta kokeneemmalle laskijalle, joka haluaa erittäin suorituskykyisen suksen jolla pärjää niin rinne- kuin allmountain laskussa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_874437 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Völkl Deacon V.Werks on täydellinen suksivalinta kokeneemmalle laskijalle, joka haluaa erittäin suorituskykyisen suksen jolla pärjää niin rinne- kuin allmountain laskussa. Suksi puree kovaan rinteeseen erinomaisesti, mutta mahdollistaa myös käännökset rinteen ulkopuolella ja kevään sohjokeleillä. Täyspitkä jämäkkä Sidewall yhdistettynä hiilikuitu & titanalvahvikkeisiin takaa parhaan mahdollisen kanttipidon ja laskutuntuman.

Järeestä rakenteesta huolimatta suksesta löytyy hivenen eloisuutta, joten vauhdikkaat ja nopeat käännökset onnistuvat myös.

  • Lowride XL 13 GripWalk side (dinit 4-13)
  • Tip & Tail rocker
  • 3D Hybrid Multilayer Woodcor
  • 3D Radius Sidecut

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa.

Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.

Lisätiedot

Pituus

167 cm, 172 cm, 177 cm, 182 cm