Völkl Deacon 84 2023

Völkl Deacon 84 puree kovaan rinteeseen erinomaisesti, mutta mahdollistaa myös käännökset rinteen ulkopuolella ja kevään sohjokeleillä. Tämä suksi on tehty aktiivilaskijoille ja kokeneille tykittelijöille.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_666663 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Deacon 84 puree kovaan rinteeseen erinomaisesti, mutta mahdollistaa myös käännökset rinteen ulkopuolella ja kevään sohjokeleillä. Tämä suksi on tehty aktiivilaskijoille ja kokeneille tykittelijöille. Integroitu titanal kehys tekee suksesta kiertojäykän joten suksi kestää painetta kovallakin alustalla. Täyspitkä sidewall rakenne yhdistettynä titanium laminaattiin antaa sukselle maksimaalisen kanttipidon. Suksi on kuitenkin pituussuunnassa sopivan eloisa. Nämä kaikki yhdistettynä tekee Deacon 84 suksesta yhden markkinoiden suosituimmista allmountain suksista.

  • Lowride XL 13 GripWalk side (dinit 4-13)
  • Tip & Tail rocker
  • 3D Full Sensor puuydin
  • P-Tex 4504 pohjamateraali

Lisätiedot

Pituus

167 cm, 172 cm, 177 cm, 182 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.