Völkl Confession Jr 2019

Völkl Confession Jr on vauhtipäiselle Mini-Me laskijalle monipuolinen takamaaston taittaja. Suksessa yhdistyy monet ominaisuudet ja materiaalit mitä ei usein Jr suksesta löydy.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_3167 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Völkl Confession Jr on vauhtipäiselle Mini-Me laskijalle monipuolinen takamaaston taittaja. Suksessa yhdistyy monet ominaisuudet ja materiaalit mitä ei usein Jr suksesta löydy. 100mm vyötäröleveys, reilut rokkerit kärjessä & kannassa sekä flätti pohja kelluttaa laskijaa loistavasti pehmeessä lumessa ja antaa laskijalle surffaavan fiiliksen. Monikerroksinen puuydin sekä täyspitkät sidewallit tekevät suksesta vauhdinkestävän ja vakaan.

 

  • Paino: 1710g/suksi (163cm)
  • Full Rocker
  • Pohjamateriaali: P-Tex 2100

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.

Lisätiedot

Pituus

163 cm, 172 cm, 179 cm, 186 cm