Völkl Blaze 94 2022

Völkl Blaze 94 sukset ovat vakaat, eloisat ja erittäin kevytpainoiset siihen nähden kuinka vakaasti ja hallittavasti näillä pystyy laskemaan. Alle 100mm keskileveyden myötä Blaze 94 ovat poikkeuksellisen monipuoliset ja ketterät vaihtelevissakin olosuhteissa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_476388 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Völkl Blaze 94 sukset ovat vakaat, eloisat ja erittäin kevytpainoiset siihen nähden kuinka vakaasti ja hallittavasti näillä pystyy laskemaan. Alle 100mm keskileveyden myötä Blaze 94 ovat poikkeuksellisen monipuoliset ja ketterät vaihtelevissakin olosuhteissa. Rockeri kärjessä ja kannassa antaa lisäkelluvuutta pehmeällä lumella ja helpottaa kääntöön lähtemistä. 94mm keskileveys kantaa pehmeällä lumella ja toimii näppärästi myös kovalla alustalla.

Suksien ominaisuuksien myötä ne sopivat täydellisesti myös randokäyttöön, jolloin ylämäet tuntuvat mukavan kevyiltä ja alamäille suksista riittää tarpeeksi potkua ja vakautta oikein vauhdikkaisiin laskuihin.

  • Paino: 1546g/suksi (179cm)
  • Tip & Tail Rocker
  • 3D Radius Sidecut
  • Titanal Power Plate
  • Pohjamateriaali: P-Tex 2100

Lisätiedot

Pituus

163 cm, 172 cm, 179 cm, 186 cm

Brand

Völkl

Suksia suoraan Baierin sydämestä. Völkl on valmistanut suksia vuodesta 1923 alkaen Straubingissa Saksassa, mutta yrityksen juuret juontavat pitkälle 1800-luvun puolelle. Kohta 100 vuotta täyttävä brändi valmistaa yhä yli 90 % suksistaan Saksassa. Völkl pyrkii luomaan mahdollisimman hyviä työkaluja laskijoille. Olitpa vyötäröä myöten puuterissa, pääalaspäin ilmassa, reilin päällä parkissa tai hyökkäämässä hoidettuun rinteeseen löydät varmasti parhaan mahdollisen aseen Völkl-mallistosta.