Tyrolia Attack 14 GW Flash Yellow

Tyrolia Attack 14 GW ovat kestävät ja jämäkät laskettelusiteet, mitkä soveltuvat kovaan rinne-, offari- kuin parkkikäyttöön. Side on suunniteltu toimimaan tarkasti ja varmasti niin isoissa hypyissä ja vaativissa reilitempuissa, kuin vauhdikkaassa rinne/offari käytössä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kuvaus

Tyrolia Attack 14 GW ovat kestävät ja jämäkät laskettelusiteet, mitkä soveltuvat kovaan rinne-, offari- kuin parkkikäyttöön. Side on suunniteltu toimimaan tarkasti ja varmasti niin isoissa hypyissä ja vaativissa reilitempuissa, kuin vauhdikkaassa rinne/offari käytössä. Monot loksahtavat helposti kiinni Attack 14 siteisiin ja pysyvät jämäkästi näissä kiinni.

FR Pro Toe etupala tarjoaa hyvää responsiivisuutta ja siirtää laskijan liikkeet tarkasti sukseen. Vaativat käännökset kuruissa tai takamaastossa, taikka tarkat reilitemput onnistuvat siteiden myötä vielä varmemmin. Metallinen 77mm AFD pleitti pitää myös huolen siitä, että laskijalla on hyvä tuntuma suksesta, jäiselläkin alustalla. NX FR takakappale pitää kantapään tukevasti paikallaan, vauhdikkaissakin leikkaavissa käännöksissä.

Ominaisuudet
  • DIN: 4-14
  • ISO: 5355, GripWalk yhteensopivat
  • Paino: 1720g /side

Lisätiedot

Stopperin leveys

95mm

Brand

Tyrolia