Tecnica Cochise 120 DYN GW 2023

549,00 

Tecnica Cochise 120 DYN GripWalk täysin päivitetty, istuvampi ja kevyempi versio viime vuoden Cochise mallista. Cochise 120 on suorituskykyinen vapaalaskumono, mikä toimii loistavasti kovassa vapaalasku-käytössä. Ominaisuuksia monossa riittää kuitenkin mainiosti randoretkille.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_771294 Osastot: , ,

Kuvaus

Tecnica Cochise 120 DYN GripWalk täysin päivitetty, istuvampi ja kevyempi versio viime vuoden Cochise mallista. Cochise 120 on suorituskykyinen vapaalaskumono, mikä toimii loistavasti kovassa vapaalasku-käytössä. Ominaisuuksia monossa riittää kuitenkin mainiosti randoretkille. Uusi T-Ride Teknologia, Asymmetric Power Transmission, 4 jämäkkää solkea sekä Power Lock Strap yhdistettyinä takaavat sen, että laskijalla on käytössä maksimaalinen tarkkuus ja varmuus.

Uuteen malliin on lisätty kävelymoden lukitus, mikä varmistaa sen, että hike-mode vipu ei vahingossakaan avaudu alamäessä.

Anatomisesti valmiiksi muotoillut sisäkengät istuvat monille hämmentävän hyvin suoraan pakasta vedettynä. Mikäli istuvuus ei ole suoriltaan hyvä, niin Tecnican C.A.S Fit Systemin avulla muokkaaja saa helposti tehtyä muutoksia monon kuoreen.

Ominaisuudet
  • Paino: 1850g /mono @26.5
  • Varren liikkuvuus: 42°
  • Lesti: 99mm
  • Kuori: PU C.A.S
  • Pohjat: GripWalk

Brand

Tecnica

Lisätiedot

Malli

26.5, 27.5, 28.5, 29.5