Scarpa Maestrale RS

579,00 
405,30 

30 päivän alin hinta: 579,00 .

Scarpa Maestrale RS on suunniteltu takamaastoissa viihtyville, jotka eivät halua tehdä kompromissejä monon kanssa. Mono on erittäin suorituskykyinen ja toimii erinomaisesti myös leveiden suksien kanssa. Hiilikuidulla vahvistettu Carbon Grilamid® LFT-ulkokuori on kevyt, mutta myös äärimmäisen tukeva.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_527952 Osastot: ,

Kuvaus

Scarpa Maestrale RS on suunniteltu takamaastoissa viihtyville, jotka eivät halua tehdä kompromissejä monon kanssa. Mono on erittäin suorituskykyinen ja toimii erinomaisesti myös leveiden suksien kanssa. Hiilikuidulla vahvistettu Carbon Grilamid® LFT-ulkokuori on kevyt, mutta myös äärimmäisen tukeva. Lämpömuokattavan Intuition® Cross Fit Pro Flex G-sisäkengän ansiosta tarkka ja napakka istuvuus on saavutettavissa.
Vibram® Cayman Pro-kumipohjallinen takaa loistavan pidon haikatessa.
Kävelymoodissa liikkuminen on vaivatonta kiitos varren suuren liikeradan (60°).
Erinomainen valinta vaativaan laskuun ja nousuun takamaastossa.

  • 101mm leveä lesti
  • Paino: 1450g/mono (Koko 27.0 )
  • Tech-siteisiin yhteensopiva

Lisätiedot

Malli

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Brand

Scarpa

Scarpan erittäin kiinnostava historia yltää aina vuoteen 1938, kun yritys perustettiin Pohjois-Italiassa. Scarpan lähtökohtainen idea oli tuoda kaikki Asolo kylän parhaat suutarit yhteen, tavoitteena valmistaa maailman parhaimpia jalkineita. Nimi Scarpa tarkoittaa “Società Calzaturiera Asolana Riunita Pedemontana Anonima”, ja suomeksi käännettynä suurinpiirtein: Asolon Vuoristoalueen Liittyneet Kenkävalmistajat. Scarpa jatkoi tuotekehityksiään ja alkoivat valmistamaan myös vuorikiipeilyyn sopivia kenkiä. Tämän kautta he huomasivat ajan kuluessa tarpeen monoille, joilla pystyy myös kiipeämään. Näitä 1970 luvulla valmistuneita “monoja” käyttivät mm. tutkimusmatkailijat Himalajalla ja Antarktiksella sekä Italian, USA:n, Ranskan ja Espanjan armeijat. Scarpan uraauurtavan hengen myötä yritys on vuosien aikana lanseerannut monia hyvin innovatiivisia tuotteita ennen kilpailijoitaan. Nykyään Scarpa valmistaa muun muassa huippuluokan vuoristokenkiä, randomonoja sekä telemark monoja.