Salomon QST Spark 2023

Salomon QST Spark on mukavan monipuolinen parkkisuksi, jossa piisaa ominaisuuksia niin parkkiin, hissioffareille kuin rinteisiin. 85mm keskileveys ja suksen nopea leikkaus mahdollistaa nopeat leikkaavat käännökset rinteessä ja temppujen välissä. Kun siltä tuntuu, niin sukset mukautuvat kädenkäänteessä leikkisiksi jokapaikanhöyliksi joilla hypyt ja kikat onnistuvat näyttävästi.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_651734 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Salomon QST Spark on mukavan monipuolinen parkkisuksi, jossa piisaa ominaisuuksia niin parkkiin, hissioffareille kuin rinteisiin. 85mm keskileveys ja suksen nopea leikkaus mahdollistaa nopeat leikkaavat käännökset rinteessä ja temppujen välissä. Kun siltä tuntuu, niin sukset mukautuvat kädenkäänteessä leikkisiksi jokapaikanhöyliksi joilla hypyt ja kikat onnistuvat näyttävästi. Twin Rocker Profiilin myötä laskija saa perän luisuun huomattavasti helpommin, mikä antaa sukselle ketteryyttä muun muassa metsälaskussa.

Salomon QST Spark on loistava valinta laskijalle joka haluaa leikkisän ja monipuolisen suksen niin parkkiin- kuin rinteeseen.

  • Twin Rocker Profiili
  • Poplar Full Woodcore
  • StepDown Sivuvallit

Brand

Salomon

Lisätiedot

Pituus

143 cm, 150 cm, 157 cm, 164 cm, 171 cm, 178 cm