Salomon QST 98 2022

Salomon QST 98 on merkin rajusti uudistettu versio ikonisesta QST 99 suksesta. Uutta mallia on tehty huomattavasti nykyaikaisemmaksi, täysin uudella sheipillä ja ominaisuuksilla. Sama uusi muotoilu on pitkälti sama kun QST Blank suksissa. QST 98 malliin on tullut reilusti lisää rokkeria ja leikkausta kärkeen sekä kantaan. Nopean leikkauksen ja aavistuksen notkeamman rakenteen myötä suksi on huomattavasti monipuolisempi ja hauskempi.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_892937 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Salomon QST 98 on merkin rajusti uudistettu versio ikonisesta QST 99 suksesta. Uutta mallia on tehty huomattavasti nykyaikaisemmaksi, täysin uudella sheipillä ja ominaisuuksilla. Sama uusi muotoilu on pitkälti sama kun QST Blank suksissa.

Salomon QST 98 malliin on tullut reilusti lisää rokkeria ja leikkausta kärkeen sekä kantaan. Nopean leikkauksen ja aavistuksen notkeamman rakenteen myötä suksi on huomattavasti monipuolisempi ja hauskempi. Näillä suksilla onnistuu nopeat kurvailut ja släshit, mutta myös vauhdikkaat takamaaston tykittelyt. Vaikka suksesta on tullut hivenen löysempi, niin uusi Double Sidewall Teknologia pitää huolen siitä että kanttipito ja voimansiirto on parasta luokkaa tässä leveysluokassa.

Tässä on se yksi suksipari joka oikeasti toimii paikassa kuin paikassa, kelissä kuin kelissä.

  • 98mm keskileveys
  • Light Poplar Full Woodcore
  • C/FX Carbon Flax Weawe
  • Double Sidewall Teknologia
  • Cork Damplifier
  • Paino: 1860g /suksi /176cm

Brand

Salomon

Lisätiedot

Pituus

176 cm, 183 cm, 189 cm