Rossignol Experience 82 TI 2023

Rossignol Experience 82 TI on suorituskykyinen lippulaivamalli kovaan rinne- ja all mountain käyttöön. Suhteellisen pelkistetyn ulkonäön taakse piiloutuu varsin monipuoliset ominaisuudet, mitkä miellyttävät vaativaakin käyttäjää.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP465 Osastot: , ,

Kuvaus

Rossignol Experience 82 TI on suorituskykyinen lippulaivamalli kovaan rinne- ja all mountain käyttöön. Suhteellisen pelkistetyn ulkonäön taakse piiloutuu varsin monipuoliset ominaisuudet, mitkä miellyttävät vaativaakin käyttäjää. Suksen pitkähkö rocker kärjessä sekä poplar puuydin höystettynä kahdella 0.4mm paksulla Titanal levyllä mahdollistavat sen, että suksella voi rökitellä vauhdikkaita käännöksiä kovalla rinteellä ja iltapäivällä siirtyä nauttimaan pehmeämmästä lumesta ongelmitta.

Suksi on suunniteltu toimimaan parhaiten monipuolisessa rinnekäytössä. Loistava valinta rinnepainotteiselle laskijalle, joka haluaa yhden parin jolla pärjää niin Suomen- kuin Alppien rinteissä.

Ominaisuudet
  • Sisältää siteet SPX 14 Konect GW
  • All Trail Profile
  • All Trail Rocker
  • Poplar Woodcore
  • Double Titanal Construction
  • Rectangular Sidewalls

Lisätiedot

Malli

168cm, 176cm, 184cm

Brand

Rossignol

Rossignol syntyi Ranskan Alpeilla vuonna 1907, ja on siitä päivästä lähtien valmistanut innovatiivisia tuotteita laskettelua harrastaville. Rossignol valmistaa laadukkaita laskettelusuksia- ja monoja hyvin monelle eri laskutyylille, kaikentasoisille laskettelijoille.