Rossignol Experience 82 Basalt 2023

499,00 

Rossignol Experience 82 Basalt ovat aktiiviselle harrastajalle suunnitellut suorituskykyiset ja hauskat sukset monipuoliseen rinnekäyttöön. Suksessa yhdistyy nopea leikkaus ja kevyt Paulownia puuydin höystettynä Basalt kuidulla.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP461 Osastot: , ,

Kuvaus

Rossignol Experience 82 Basalt ovat aktiiviselle harrastajalle suunnitellut suorituskykyiset ja hauskat sukset monipuoliseen rinnekäyttöön. Suksessa yhdistyy nopea leikkaus ja kevyt Paulownia puuydin höystettynä Basalt kuidulla. Metallin sijaan suksessa on käytetty Basalttia, minkä ominaisuudet muistuttavat lasikuidun vaimentavia ominaisuuksia. Tämän myötä suksen paino on pysynyt maltillisena ja suksen ketteryys on saatu pidettyä loistavana.

Luotettavasti ja ennakoitavasti käyttäytyvä suksi on loistava valinta sinulle, joka haluaa suksiparin millä viedä tekniikkaasi seuraavalle tasolle. Kyseisillä suksilla ei kuitenkaan tarvitse vääntää naama irvessä käännöksiä, vaan voi myös nauttia leppoisasta kruisailusta ja kikkailusta.

Ominaisuudet
  • Sisältää siteet NX 12 Konect GW
  • Paulownia puuydin
  • Basalt vahvikkeet
  • Drive Tip Solution
  • Rectangular Sidewalls

Brand

Rossignol

Rossignol syntyi Ranskan Alpeilla vuonna 1907, ja on siitä päivästä lähtien valmistanut innovatiivisia tuotteita laskettelua harrastaville. Rossignol valmistaa laadukkaita laskettelusuksia- ja monoja hyvin monelle eri laskutyylille, kaikentasoisille laskettelijoille.

Lisätiedot

Malli

160cm, 168cm, 176cm, 184cm

Pituus (cm)176
Leveys kärki (mm)127
Leveys keski (mm)82
Leveys kanta (mm)115
Kääntösäde (m)16