Rossignol Black Ops W Stargazer 2022

Rossignol Black Ops W Stargazer ovat naisten hyvin monipuoliset, suorituskykyiset ja ketterät vapaalaskusukset. Monipuolinen 92mm vyötäröleveys, jäykkä taili sekä smuutit kannat & kärkirockerit tekevät näistä suksista todelliset jokapaikan höylät.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_317257 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Rossignol Black Ops W Stargazer ovat naisten hyvin monipuoliset, suorituskykyiset ja ketterät vapaalaskusukset. Uuteen malliin on tehty monipuolisia lisäyksiä ja herkuteltu suorituskykyisillä ominaisuuksilla. Monipuolinen 92mm vyötäröleveys, jäykkä taili sekä smuutit kannat & kärkirockerit tekevät näistä suksista todelliset jokapaikan höylät.

Pidennetty Paulownia puuydin sekä Damp Tech laminaatit vähentävät kärkien läpätystä kovassa vauhdissa (mikä oli harmillisen tuttu ominaisuus Soul sarjan suksissa), parantaen kanttipitoa sekä laskutuntumaa. Escaper suksi kestää kovaa käyttöä ja vauhdikkaita laskuja mainiosti.

Black Ops sarjan suksien suunnitteluvaiheessa kiinnitettiin paljon huomiota suksen materiaalien hankkimiseen sekä materiaalien elämänkaariin. Mm. suksien kantit on valmistettu 100% kierrätetystä teräksestä ja puuydin FSC® sertifioidusta puusta.

Rossignol Black Ops W Stargazer sukset sopivat täydellisesti kokeneemmalle laskijalle joka haluaa suorituskykyisen ja monipuolisen suksen niin rinteille kuin offareille!

  • Paino: 1600/suksi (162cm)
  • Medium Tip Rocker & Matala Tail Rocker
  • Damp Tech
  • 92mm keskileveys

Brand

Rossignol

Rossignol syntyi Ranskan Alpeilla vuonna 1907, ja on siitä päivästä lähtien valmistanut innovatiivisia tuotteita laskettelua harrastaville. Rossignol valmistaa laadukkaita laskettelusuksia- ja monoja hyvin monelle eri laskutyylille, kaikentasoisille laskettelijoille.

Lisätiedot

Pituus

154 cm, 162 cm, 170 cm