Ride Warpig 2023

499,00 

Ride Warpig on lauta joka soveltuu yhtä hyvin puuterin pöllyttelyyn kuin rinteessä kruisailuun. Erittäin suosittu all-mountain lauta hyville harrastajille sekä experteille. Hiilikuitunauhat tuovat lautaan mukavasti kiertojäykkyyttä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_828847 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ride Warpig on lauta joka soveltuu yhtä hyvin puuterin pöllyttelyyn kuin rinteessä kruisailuun. Laudan ydin on yhdistelmä Hapaa, Bambua sekä Paulownia puuta. Näiden yhdistelmänä on saatu aikaiseksi jämäkkä ydin joka on kestävä, mutta samanaikaisesti kevyt. Ride Warpig on erittäin suosittu all-mountain lauta hyville harrastajille sekä experteille. Hiilikuitunauhat tuovat lautaan mukavasti kiertojäykkyyttä.

  • Korkeatasoinen Ptex 4000 pohjamateriaali
  • Flat
  • Medium Flex
  • Slimewalls sivuvalli vaimentaa iskuja

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.

Lisätiedot

Malli

148 cm, 151 cm, 154 cm, 158 cm