Ride TwinPig 2021

Ride TwinPig on erinomainen parkkilauta asymetrisellä sivuleikkauksella. Asymetrisen leikkauksen ansiosta takakantilla on metrin tiukempi kääntösäde kuin etukantilla. Lauta on kevyt jolla pyörität korkit ja hallitset reilit vaivattomasti.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_775172 Osasto:

Kuvaus

Ride TwinPig on erinomainen parkkilauta asymetrisellä sivuleikkauksella. Asymetrisen leikkauksen ansiosta takakantilla on metrin tiukempi kääntösäde kuin etukantilla. Lauta on kevyt jolla pyörität korkit ja hallitset reilit vaivattomasti. Sintrattu Ptex 4000 pohjamateriaali on ensiluokkaista laatua. Tässä twinilaudassa on hyvin rockeria kärjessä ja kannassa sekä kevyt camber laudan keskellä.

  • Twin Hybrid Rocker
  • Asymetrinen leikkaus
  • Slimewalls sivuvallit

Lisätiedot

Malli

148 cm, 151 cm, 154 cm, 156 cm (wide, 157 cm

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.