Ride Superpig 2021

Ride Superpig on erittäin jäykkä lauta jolla valloitat vuorien jokaisen nurkan, vauhdilla. Lauta on suunniteltu kestämään kovaa vauhtia, rökitystä ja vaativia kurvailuja. Hiilikuidulla vahvistettu lasikuitulaminaatti antaa laudalle mukavasti lisää poppia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_635156 Osasto:

Kuvaus

Ride Superpig on erittäin jäykkä lauta jolla valloitat vuorien jokaisen nurkan, vauhdilla. Lauta on suunniteltu kestämään kovaa vauhtia, rökitystä ja vaativia kurvailuja. Hiilikuidulla vahvistettu lasikuitulaminaatti antaa laudalle mukavasti lisää poppia. Superpig toimii vuorien ja tuntureiden merkatuilla rinteillä sekä takamaastossa moitteettomasti. Camber lisää kantin purevuutta ja lievä rocker taas auttaa laudan viemistä käännöksestä toiseen. Hiilikuituvahvistetut Slimewalls sivuvallit antavat laskijalle äärimmäisen tarkan tuntuman. Lauta on suunnattu expert tason laskijoille.

  • Directional Hybrid Camber
  • Hiilikuituvahvikkeet

Lisätiedot

Malli

151 cm, 154 cm, 158 cm

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.