Ride Sage Sand 2021

Ride Sage on hyvä ja laadukas naisten lautakenkä niille jotka arvostavat mukavuutta. Intuition sisäkenkä on lämmin, mukava ja muokkaantuu omaan jalkaan äärimmäisen hyvin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_974784 Osasto:

Kuvaus

Ride Sage on hyvä ja laadukas naisten lautakenkä niille jotka arvostavat mukavuutta. Intuition sisäkenkä on lämmin, mukava ja muokkaantuu omaan jalkaan äärimmäisen hyvin. Boa kiristyksen ansiosta kenkä on vaivaton kiristää ja avata. Keskijäykkä lautakenkä soveltuu monipuoliseen laskemiseen.

  • Flex 4 (1-10)

Lisätiedot

Malli

10 (42, 6 (36.5, 6.5 (37, 7 (38, 7.5 (39, 8 (39.5, 8.5 (40, 9 (40.5

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.