Ride Psychocandy 2021

Ride Psychocandy on naisille suunnattu allmountain / freeeride lauta. Psychocandy on naisten versio suositusta miesten Warpig laudasta. Kyseessä on monipuolinen lauta puuterilla ja rinteillä kruisailuun. Lauta on painoltaan kevyt, mutta rakenne on erittäin kestävä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_781615 Osasto:

Kuvaus

Ride Psychocandy on naisille suunnattu allmountain / freeeride lauta. Psychocandy on naisten versio suositusta miesten Warpig laudasta. Kyseessä on monipuolinen lauta puuterilla ja rinteillä kruisailuun. Lauta on painoltaan kevyt, mutta rakenne on erittäin kestävä. Sintrattu Ptex 4000 pohjamateriaali on parasta A-luokkaa.

Yksi annons Psychocandya, niin kaikki unelmiesi laskulinjat ovat mahdollisia!

  • Directional Rocker
  • Medium Flex
  • Hiilikuituvahvikkeet

Lisätiedot

Malli

142 cm, 146 cm, 150 cm

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.