Ride MtnPig 2021

579,00  379,00 -35%

Ride MtnPig on jäykkä lauta joka on suunniteltu agressiivisille laskijoille. Hiilikuidulla vahvistettu lasikuitulaminaatti antaa laudalle mukavasti lisää poppia. MtnPig toimii vuorien ja tuntureiden merkatuilla rinteillä sekä takamaastossa moitteettomasti.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_369261 Osastot: ,

Kuvaus

Ride MtnPig on jäykkä lauta joka on suunniteltu agressiivisille laskijoille. Hiilikuidulla vahvistettu lasikuitulaminaatti antaa laudalle mukavasti lisää poppia. MtnPig toimii vuorien ja tuntureiden merkatuilla rinteillä sekä takamaastossa moitteettomasti. Camber lisää kantin purevuutta ja lievä rocker taas auttaa laudan viemistä käännöksestä toiseen. Lauta on suunnattu expert tason laskijoille.

  • Directional Hybrid Camber
  • Hiilikuituvahvikkeet

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.

Lisätiedot

Pituus

159 cm, 160 cm (wide), 162 cm, 164 cm (wide)